FloorPromotion™

Flaggskeppet bland tryckta mattor

FloorPromotion™ är ett mattkoncept speciellt utvecklat för mäss-, event-, och interiörbruk. Med nästa generations digitala tryckteknik för mattor kan vi erbjuda verkligt kreativa mattlösningar som lever upp till de fem viktigaste kraven som ställs av kunder inom dessa användningsområden:
1. Hög tryckkvalitet
Världens första och hittills enda ChromoJet®-printer djuptrycker med full färgpenetration av mattfibrerna i en upplösning på hela 76 dpi. Detta sker med processfärger och möjliggör därmed tryck av vilket motiv som helst i fantastisk lyster och färgdjup.
2. Korta serier
Vår process tillåter en minimivolym på endast 2 kvm, vilket gör oss fullständigt unika i mattbranschen där man för en unik design startar på 100-250 kvm.
3. Snabba ledtider
Vi levererar till valfri destination i Europa på 6-12 arbetsdagar, vilket särskilt tilltalar mäss- och eventbranschen där man ofta arbetar med snabba beslut.
4. Enkla installationer
Tekniken ger ett minimum av skarvar vilket både förenklar installation och förhöjer utseendet. Mattorna levereras dessutom färdigskurna och mönsterpassade, så det är bara att rulla ut och börja använda.
5. EU-brandklassning
Alla våra kvaliteter uppnår högsta norm i brandtester, och för interiörmattor även nötningstester, vilket gör dem godkända för bruk i offentlig miljö. Samtliga mattor har certifikat utfärdade av oberoende testlaboratorier.
Sammantaget innebär ovan punkter att FloorPromotion™-konceptet är tillgängligt för både små och stora företag och organisationer. Via länkarna uppe till höger kan du få en del inspiration samt läsa mer om hur FloorPromotion™ kan bidra till just era golv.

Läs mer om FloorPromotion™

Aprio AB     Gubbängsvägen 106     SE-122 45 Enskede     Tel: +46 8 5221 9200     Webb: www.aprio.se     E-post: [email protected]     Priser: Alla priser anges exkl moms