Om Aprio

Aprio AB

Aprio är en fullsortimentsleverantör av kvalitetsmattor inom flera olika segment, och våra produkter är främst ämnade för professionellt bruk. Samtliga våra produkter säljs via återförsäljare i hela Norden.

Affärsområden

Entré & Interiör

Med våra produkter inom segmentet entré kan man bygga kompletta lösningar för smutsfångst i flera steg. Dessa projekt genomförs inte sällan som ett samarbete mellan Aprio, återförsäljare och föreskrivare. I underleverantörsledet arbetar vi på exklusiv basis med tre av världens största tillverkare vilket säkerställer en hög och jämn kvalietsnivå. Inom interiörsegmentet är vi dessutom ensamma i världen om att kunna trycka heltäckningsmattor i hög upplösning utan begränsningar av vare sig färger, motivstorlek eller minimivolym.

Ergonomi & Säkerhet

Med Nordens i särklass bredaste sortiment av arbetsplatsmattor kan vi erbjuda lösningar för både standard- och komplexa behov. Denna typ av produkter kräver ofta en särskild kompetens och vi arbetar därför nära våra återförsäljare med utbildningsmaterial, analyser och i förekommande fall sambesök hos slutkunder. Alla produkterna är utvecklade i samråd med ergonomiexperter och är rigoröst testade samt certifierade av oberoende laboratorier. 

Profil & Promotion

Vårt utbud av högupplösta mattor för mäss-, event-, profil- och reklambranschen är helt omatchat på marknaden. De tre produkt-grupperna entré, mässor/event samt profil/reklam erbjuder mattor för alla typer av horisontella ytor, från bardiskar till hela mässhallar. Tack vare de allra modernaste tryckteknikerna utvecklade för mattryck i kombination med effektiv logistik ges möjlighet för både små och stora företag att beställa individuellt anpassade mattor för sina respektive behov.

Showroom

På vårt kontor i Stockholm, som ligger i Enskede (T-bana Gubbängen), uppför vi just nu ett showroom. Hit är du som är eller vill bli återförsäljare alltid välkommen att komma förbi och lära dig mer om våra produkter och lösningar.

Produktion & Logistik

Från vårt lager utanför Helsingborg distribuerar vi lagerhållna varor. Här hanterar vi också hela logistiklösningar åt flera av våra kunder. En del av vår produktion sker också här, även om merparten är utlagd på olika specialiserade fabriker. Tack vare denna flexibilitet kan vi även i mycket små volymer skräddarsy företags satsningar på mattlösningar, oavsett om det gäller profilering, smutskontroll, ergonomi eller inredning.

Etik och Miljö

Vi arbetar endast med välrenommerade fabriker som fokuserar på kvalitet och långsiktighet. Till exempel bedriver vi ingen handel med länder som inte uppfyller grundläggande krav på mänskliga rättigheter. Våra produkter är godkända av ett flertal globala koncerner som alla ställer mycket hårda krav på miljömässigt hållbar produktion och etiska villkor för personal i alla led av produktionen, både hos leverantörer och deras underleverantörer.

Företagsinformation

Stockholm (kontor)

Aprio AB
Gubbängsvägen 106
122 45  Enskede

Kontakt:
Peter Uggla, 0732-455230

Skåne (lager / kontor)

Aprio AB
Gesällgatan 1
266 32  Munka Ljungby

Kontakt:
Jimmie Larsson, 0725-890994

Telefon, växel

08 - 5221 9200

E-post

sales (a) aprio.se
design (a) aprio.se

Organisationsnummer

556685-5176

Bankuppgifter

Bankgiro: 5668-1471
IBAN-nr: SE05 8000 0821 4913 7673 3935
SWIFT: SWEDSESS
Aprio AB     Gubbängsvägen 106     SE-122 45 Enskede     Tel: +46 8 5221 9200     Webb: www.aprio.se     E-post: [email protected]     Priser: Alla priser anges exkl moms