Contour OPTIC™

Artnr: CLO
Klicka på bilderna för att förstora

Specifikationer

Kvalitetskategori

Bra Bättre Bäst

Ovansida
Fiber: Nylon 6:6 (PA)

Konstruktion: High-twist, tuftad.

Baksida
Material: 100% Nitrilgummi (NBR)

Mönster: Slät med dimplar eller nabbad.

Kanter
Med eller utan dubbla förstärkta gummibårder.

Dimensioner

Luggvikt: 800 gr/kvm

Total vikt: 2600 gr/kvm

Lugghöjd: 9 mm

Total höjd: 9 mm

Tryck
Teknik: ChromoJet®

Upplösning: 76 dpi

Antal färger: Ingen gräns.

Brandtest

Cfl-S1 (EN 13501-1)

Skötsel

Rengöring: Industriell tvätt, rek 50° C.

Torkning: Industriell torktumlare.

Miljö

Återvinningsbar produkt.

Fri från DOP och DMF.

Premium tryckta entrémattor

 

Contour OPTIC™ är en imponerande entrématta som ger ett varmt och välkomnande första intryck. Kombinationen av oöverträffad smutsupptagning och fantastisk färglyster skapar denna effekt.

 

Ert eget designönskemål trycks i klara, vackra färger från en 70-färgers palett på en nylonlugg av högsta kvalitet. Den höga upplösningen lämpar sig för tryck av såväl logo som foto och färgen går hela vägen ner i botten av varje fiber och skapar en fantastisk lyster och stort färgdjup. Den särskilda tryckprocessen (ChromoJet®) garanterar att både detaljrikedom och livfullhet kvarstår i mattorna även efter en längre tids användning.

 

Den tåliga luggen av high twist nylon och baksidan av kraftigt nitrilgummi gör Contour OPTIC™ till ett självklart val för både mattproffs och promotionföretag. Den är gjord för hårt användande under lång tid och tvättas bäst i industriella tvättmaskiner.

 

Contour OPTIC™ är oerhört flexibel när det kommer till storlekar. Du väljer en standardbredd och därefter fri längd på mattan. Detta gör att mattan kan passas in i stort sett överallt utan pristillägg. Önskas dock ha en helt udda storlek eller form så går givetvis även detta bra, och maxstorleken ligger på hela 200x600 cm..

Standardbredder

60 cm

85 cm

115 cm

150 cm

200 cm

 

Fri längd upp till 600 cm.

Anpassad

Valfri storlek, per kvm.

Max 200x1200 cm.

Färger

70 standardfärger eller digital översättning från Pantone (100% exakthet kan ej garanteras, men det blir så nära det går att komma på en mattlugg)

Effektiv logistik med snabba ledtider och tillförlitliga leveranser

Tack vare att vi har designcentra i fem olika tidszoner kan vi garantera att Ni har ett designförslag inom 48 timmar, oftast fortare. Tillverkning sker sedan i en av världens mest moderna och högautomatiserade mattfabriker och skeppas från fabrik inom två veckor från order.

 
Aprio AB     Gubbängsvägen 106     SE-122 45 Enskede     Tel: +46 8 5221 9200     Webb: www.aprio.se     E-post: [email protected]     Priser: Alla priser anges exkl moms