PXL Carpets® C1000

Artnr: PXC1000
Klicka på bilderna för att förstora
Baksida av limningsbar Actionbac®.

Nerladdning

PXL Carpets_2015-2016_SE.pdf

Specifikationer

Kvalitetskategori

Bra Bättre Bäst

Ovansida
Fiber: Nylon 6:6 (PA), antistatisk.

Konstruktion: Frisé, tuftad.

Baksida
Material: Actionbac® (AB), limningsbar.

Mönster: Nätstruktur.

Kanter
Rullbredd: 200 cm

Motiv >200 cm: Rakt skurna och mönsterpassade .

Motiv <200 cm: Rakt skurna eller langetterade.

Dimensioner

Luggvikt: 1000 gr/kvm

Total vikt: 2100 gr/kvm

Lugghöjd: 6 mm

Total höjd: 7 mm

Tryck
Teknik: ChromoJet® High Definition.

Upplösning: 76 dpi

Antal färger: Ingen begränsning.

Motivstorlek: Ingen begränsning.

Brandtest

Bfl-S1 (EN 13501-1)

Skötsel

Rengöring: Extraktionstvätt eller dammsugning.

Blekmedel får ej användas.

Torkning: Avdunstning.

Miljö

Tryckning sker i sluten process där bl a allt vatten separeras och återanvänds.

Återvinningsbar produkt.

Fri från DOP.

Högsta standard för heltäckande lösningar

 

PXL Carpets® C1000 är en exklusiv matta som främst är avsedd för permanenta installationer. Den är oerhört flexibel och passar i princip överallt. Vi har levererat lösningar till allt från privata hem, provrum och korridorer till showrooms, konferensytor och lobbyutrymmen i hotell. Den har till och med installerats som ljuddämpande och dekorativ enorm väggbonad i skolmiljö.

 

Det är en perfekt matta för inredare/inredningsarkitekter som ställer krav på helt unika lösningar. Den uppnår också högsta klassificering både avseende nötning och brandsäkerhet. Vår egen luggkonstruktion i tuftad frisé är tillverkad av högsta nylon 6:6-kvalitet och baksidan består av limningsbar Actionbac®. Luggen är också antistatisk vilket gör att mattan även kan ligga i datormiljöer.

 

Tänk stort och fritt - glöm alla begränsningar 

Trycktekniken (ChromoJet® HD), som vi var först med i världen, medger extrem detaljrikedom (pixelstorleken ligger på 0,33 mm) och varje fiber färgpenetreras hela vägen ner i botten av mattan, vilket skapar enormt färgdjup och lyster i mattan. Det finns inte heller några begränsningar varken i antal färger eller motivstorlek.

 

Vi levererar alla mattor färdiga för installation, allt mönsterpassas och skärs redan vid tillverkning - för mattläggaren är det en dröm att bara rulla ut utan att behöva skarva annat än ytterkanter mot väggar.

 

Vid avpassade storlekar (max 2x30 m) kan kanterna langetteras med snygg matchande overlock-söm som både förhöjer utseendet och förlänger livslängden. 

  

Minimikvantiteten är så låg som 2 kvm och leveranstiden ca 14 dagar. Möjlighet till 7 dagars expressleverans finns också.

 

Läs mer om PXL Carpets®-konceptet. 

 
Aprio AB     Gubbängsvägen 106     SE-122 45 Enskede     Tel: +46 8 5221 9200     Webb: www.aprio.se     E-post: [email protected]     Priser: Alla priser anges exkl moms